Virmer is de officiele leverancier van Wattsan CNC-lasermachines en CNC-freesmachines, met meer dan 15 jaar ervaring in de productie van industriële apparatuur voor verschillende industrieën.
Gevestigd in Nederland, bieden wij onze klanten betrouwbare CNC-bewerkingsmachines, laserapparatuur en reserveonderdelen in heel Europa (inclusief het VK, Turkije en de Balkan).
Wij werken voor de klanten van onze klanten, dus voor uw klanten. Met onze apparatuur kunt u items maken en produceren die voldoen aan de behoeften en verwachtingen van uw klanten. Dankzij ons technisch advies voorafgaand aan de verkoop, verspilt u geen tijd aan het instellen of opnemen van de machine in uw productieproces.
Over ons
Onze service eindigt niet, zelfs niet nadat de apparatuur is geïnstalleerd en operationeel is. U krijgt technische ondersteuning voor al uw vragen. Wanneer u bij ons koopt, koopt u niet alleen een machine, maar krijgt u ook technische ondersteuning en expertise over hoe u het meeste uit uw machines kunt halen. Lasersnijden en graveren is onze expertise en we weten waar we het over hebben.
Virmer is opgericht om te voldoen aan de behoeften van veel bedrijven, die graag betrouwbare apparatuur willen kopen tegen de best mogelijke prijs. Wij dragen zorg voor onze reputatie en zijn daarom verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze producten.
Elke ondernemer wil betrouwbare en energiezuinige apparatuur voor zijn bedrijf. Virmer is een betrouwbare leverancier die snel kan adviseren en bijstaan ​​wanneer dat nodig is. Dat is wat Virmer biedt. Wij zijn niet zomaar een leverancier van industriële apparatuur. Wij bieden u:
Waarom
?
Bij Virmer adviseren wij u, voor en na de aankoop, over de machines en de beste manieren om ze te gebruiken. We kunnen u technische ondersteuning bieden voor alle Wattsan-machines , zelfs als u deze net bij ons gekocht heeft.

We doen ons best om altijd overeen volledige voorraad te beschikken. Dankzij goed ingerichte voorraden kunnen we een snelle levering garanderen en ervoor zorgen dat uw bedrijf zijn gloednieuwe apparatuur snel kan ontvangen en in gebruik kan nemen.
Klantenondersteuning
Componenten
Perpetual inventory
We are doing our best to always have replenished stocks. Well-furnished stocks enable us to ensure rapid delivery and make sure that your business can quickly receive and start using its brand new equipment.
Snelle levering
Wij staan ​​klaar om uw machine snel te leveren in alle delen van Europa (inclusief het VK, de Balkan en Turkije) en bieden u de volgende leveringsopties:
1. We kiezen het transportbedrijf en we sturen u een offerte
2 U kiest het transportbedrijf
3. U komt naar ons magazijn in Nederland en haalt uw bestelling zelf op
Leveringsgarantie
Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor de levering van het materieel op uw locatie. De apparatuur ondergaat een kwaliteitscontrole in drie fasen, eerst in de fabriek van de fabrikant in China, vervolgens bij aankomst in het magazijn in Nederland en tenslotte voordat het door het transportbedrijf naar uw bedrijf wordt verzonden. Dit staat garant voor hoogwaardige apparatuur voor ons en onze klanten
Showroom en Demo
Heeft u vragen over het gebruik van apparatuur? We maken een demo, nemen deze op en sturen deze naar je op. Wil je specifieke stukken verwerken? Stuur ze naar ons met de instructies en we zullen doen wat je hebt besloten en het hele proces vastleggen. Ben je het zat om alles online te zien? Kom naar onze showroom in Nederland om onze apparatuur aan te raken, te testen en uit te proberen.
Training
Onze technici kunnen naar uw locatie worden gestuurd voor het in bedrijf stellen van werkzaamheden en het trainen van uw personeel over het gebruik van uw nieuw aangeschafte machine
Klantenservice
Zodra de verkoop is gedaan, verdwijnen we niet. In plaats daarvan bieden we u op maat gemaakte en oprechte klantenservice en technische assistentie.
Wij leveren u machine onderdelen en componenten geleverd door merk fabrikanten (Hiwin, S&A, Reci, Ruida, etc). We streven ernaar om Wattsan-machines uit te rusten met de meest betrouwbare en gangbare componenten
Garantie
Onze apparatuur heeft een garantie van 24 maanden en kan worden verlengd tot 60 maanden. Wij bieden assistentie gedurende de hele levensduur van de machine. Machines kunnen worden geüpgraded om aan nieuwe behoeften te voldoen.
Wattsan is een originele merkfabrikant van CNC-bewerkingsmachines en industriële apparatuur, gevestigd in China.
Dat betekent dat Wattsan zelf zijn apparatuur ontwerpt, bedenkt en produceert in zijn industriële complex in Jinan, China. Het bed en frame van de machine zijn gehard, wat de stabiliteit en levensduur van de CNC co2 lasermachines en CNC routers aanzienlijk verlengt.
Dankzij onze toewijding om ale klanten superieure producten te leveren floreert Wattsan Het bedrijf verbetert niet alleen voortdurend zijn CNC- en laserapparatuur, maar Wattsan breidt ook zijn productlijnen uit voor nieuwe toepassingen zoals laserlassen, laserreiniging en metaallasersnijden.
Waarom
?
Met elke verkochte machine wordt Wattsan beter!
Met meer dan 50 upgrades blijft Wattsan zijn apparatuur voortdurend verbeteren, mede dankzij de feedback en verzoeken van zijn dealers, ingenieurs en klanten. In iets meer dan een decennium is Wattsan een leverancier van gewilde industriële apparatuur en werktuigmachines aan klanten in meer dan 23 landen geworden
Wattsan-machines zijn ontworpen om producten van hoge kwaliteit te produceren zodat onze klanten de concurrentie in hun branche kunnen winnen op het gebied van kosten, snelheid, kwaliteit en kwantiteit.
Vraag om een deskundig adviesgesprek
Stuur uw contactgegevens op en onze experts beantwoorden al uw vragen
Lokale service in heel Europa
Leveringsgarantie
Showroom en Demo
Garantie tot 5 jaar
Door uw persoonlijke contactgegevens in te voeren, geeft u toestemming om deze te verwerken
Door uw persoonlijke contactgegevens in te voeren, geeft u toestemming om deze te verwerken
Vraag om een deskundig adviesgesprek
Showroom en Demo
Leveringsgarantie
Lokale service in heel Europa
Garantie tot 5 jaar
Stuur uw contactgegevens op en onze experts beantwoorden al uw vragen
We gebruiken cookies om de beste site-ervaring te bieden